Ženska letnja odevna kombinacija

Kada poželite da se opustite, osim što možete pogledati film ili se izležavati u kadi, možda ni šetnja nije tako loša ideja. Lepo je vreme i treba to iskoristiti, posebno ako u vašem komšiluku postoji neki park ili šetalište. Još ako imate društvo za to, jedan od boljih načina za provod. Evo predloga kako se obući za jutarnju ili poslepodnevnu neobaveznu šetnju.Majica i šorc The North Face

Savršena majica za sve umiljate devojčice.:) Bar ova pink boja to govori, a osim toga prianja uz telo i ističe struk. Vrhunska udobnost je zagarantovana, a posebno se naglašava da je idealna za aerobne aktivnosti. Lagana, ne ostavlja tragove znojenja, pa sa njom možete biti potpuno opuštene. Osim za svakodnevne šetnje ili rekreaciju, majica se može nositi i uz džins i patike, dok bi crni duks koji je delimično zakopčan upotpunio izgled.
Šorc je od poliestera najvećim delom, ali pruža udobnost i trajnost. Takođe je namenjen za sportske aktivnosti, pa ga slobodno možete koristiti prilikom odlaska na aerobik, pilates ili neku drugu aktivnost, a opet može poslužiti ako ste samo rešile da prošetate psa. Zadovoljavajućih performansi, sa dodatkom džepića na zadnjoj strani, dok pink rubovi odlično idu uz majicu.

Nike Lunar Elite patike

Nike Lunar modeli su prvobitno osmišljene za rekreativno trčanje zbog prisustva jastučića koji pružaju udobnost i sprečavaju povrede. Intezivnih boja, sa svetlećim znakom Nike. Sa njima ćete svakako biti zapaženi. Mogu se naći i u kombinaciji ljubičasto, crno, narandžaste, ukoliko takve boje više volite. Mada sam ove birala u sklopu odeće. Ovo je model koji je uklopio novu tehnologiju sa klasičnim, dobro poznatim dizajnom. Ostale modele možete pogledati ovde.2 thoughts on “Ženska letnja odevna kombinacija”

  1. Gde se ove patike mogu naci i Beogradu i koja je njihova cena .Mi smo trazili ali ih ne mozemo naci.Patike su prelepe zaljubili smo se na prvi pogled.Hvala Vam puno….

    1. prosle godine su se mogle naci, ali ove tesko jer je to stari model. vidite uostalom da je i tekst koji sam napisala star godinu dana. da, istina je – stvarno izgledaju odlicno. samo takvi modeli ne budu na policama duze od par meseci.

Comments are closed.