Vreme je za starke! All Star Converse patike za svaku priliku

Proleće je stiglo, a to znači da je vreme za starke. Godinama unazad Converse All Star patike su apsolutni hit. Svoju popularnost duguju jednostavnom dizajnu koji se dobro slaže sa svim odevnim kombinacijama i stilovima. Tako smo u poslednjih nekoliko godina smo imali prilike da vidimo holivudske zvezde kako crvenim tepihom šetaju u skupim odelima i Chuck Taylor starkama. Nije dugo vremena prošlo, ove “otkačene” kombinacije su se preselile u živote običnih ljudi. Tako danas nije neobično da dođete na matursku zabavu u svečanoj haljini i starkama sa šljokicama. Odvažnije pripadnice lepšeg pola su svoju venčanicu od 3000 dolara kombinovale upravo sa starkama. Primera je pregršt.

Ukoliko niste sigurne kako da ukombinujete svoje starke, bacite pogled na slike ispod. Rihanna, Carmen Electra, Paris Hilton i Reese Witherspoon ne samo da izgledaju dobro, već i umeju odlično da ukombinuju svoje Chuck Taylor starke.

Rihanna se odlučila za super slatku i jednostavnu kombinaciju crnih plitkih starki i haljinice. Nekoliko komada nakita i kombinacija je potpuna.

Carmen Electra voli crnu boju, to svi znaju. Zato i ne čudi izbor uskih crnih farmerica i crnih dubokih starki. Naravno, nigde bez velikih crnih sunčanih naočara, čak i kad je napolju tmurno.

Voleli je ili mrzeli, Paris je u proteklih nekoliko godina od razmažene bogatašice postala ikona koja svojim ponašanjem i oblačenjem diktira trendove. Ukoliko je suditi po njenoj kombinaciji, ovoga leta možete da budete maksimalno opuštene.

Odavno je Reese Witherspoon očarala Amerikanace svojom neposrednošću i širokim i iskrenim osmehom. Kratki šorc, crna majica i bele plitke starke su sve što joj je potrebno za šetnju gradom.

Voliš izazove? Pošalji nam tvoje fotografije!

Sada kada si pokupila nekoliko ideja, voleli bismo da vidimo kako ti kombinuješ starke. Slikaj se u svojoj omiljenoj kombinaciji i pošalji nam fotografiju (ili više njih), zajedno sa tvojim imenom, školom/fakultetom koji pohađaš i opisom obuće i garderobe koju nosiš na [email protected]

Tvoju fotografiju ćemo objaviti na našem sajtu Patike.org. Jedva čekamo da vidimo šta si to pripremila za nas!

1 thought on “Vreme je za starke! All Star Converse patike za svaku priliku”

  1. najviše volim da nosim starke sa kratkim teksas šorcevima. Šta znam, nije mi ovo sa Riz Viterspon nešto…… izgleda mi malo neuredno. ne znam, kao da je krenula da sredjuje baštu a ne da prošeta do grada.

Comments are closed.