UGG kolekcija za proleće/leto 2012

Za sada su na našem tržištu jedino prepoznatljive UGG čizme namenjene za jesen (ako ih mogu tako nazvati, ako se uzme u obzir da se sa jačom kišom totalno nakvase i deformišu). Ali, kod nas se kupuju za hladnije dane, a verujem da bi vas obradovali modeli koji bi bili korisni i tokom proleća i leta. Upravo je Ugg o tome i mislio i predstavio kolekciju pod nazivom ¨California Dream¨(kalifornijski san) koji nudi modele za proleće/leto 2012. Kolekcija je jednom rečju fenomenalna, upravo zbog velikog izbora različitih modela, a namenjena za svačiji (ili skoro svačiji) ukus. Predstavljene su i čizme za proleće i leto, ali i patike, klompe, japanke, espadrile.

Atraktivna Cristina Trayfors je prva imala tu priliku da isproba UGG modele na plažama u Kaliforniji i to uz stajling u stilu ’40-ih.

Patike nalik starkama su neophodni i sastavni deo svake kolekcije kod devojaka koje zaista vole obuću. A morate priznati da su stvarno jednostavne za kombinovanje i sjajne za svakodnevne šetnje, odlazak na kafu kod prijateljice ili za odlazak u kupovinu. Farmerke, majica, patike, vezana kosa i malo maskare i sjaja i već super izgledate.;)

Klompe sigruno nikada neće izaći iz mode, pa u tom slučaju predstavljaju dobru investiciju, ali kako je reč o modelu koji je napred zatvoren, razmislite o tome da li je preporučljivo nositi ih kada je toplo. Zapravo, ne deluju obećavajuće dok iole ima sunca jer koža u njima ne može disati, pa se možete suočiti sa neprijatnim mirisima.

Kao što možete videti, japanke su sasvim jednostavne i jednobojne. Sigurno nisu preporučljive za vreli asfalt, već za odlazak na plažu ili bazen (pod uslovom da je jako blizu).

Ugg čizme su napravljene od laganih materijala i koža u njima može disati, pa su sjajan deo outfita tokom proleća. Naravno, namenjene su za suve dane, a ne bih ih preporučila po ekstremnim vrućinama. Da podsetim, ne preporučuje se nošenje Ugg obuće sa najlon čarapama, već isključivo sa pamučnim.

Nije na odmet pomenuti da su deo kolekcije i espadrile sa visokom petom, koje su poslednjih godina vrlo popularne kod nas. Reč je o letnjim modelima sa plutom i platnom koje se odlično slažu uz sve odevne kombinacije, posebno letnje pantalonice, šorceve ili duge suknje.