UGG čizme i jedan kontraverzni novinski članak

Ukoliko danas napišete da su UGG čizme ružne nećete izumeti toplu vodu. Kada kažem da nećete izumeti toplu vodu ne mislim da su UGG čizme zaista ružne, već da mnogi novinari i modni kritičari bez dlake na jeziku diskutuju izgled ove ultra popularne zimske obuće. Možda je upravo ta činjenica potakla jednog novinara da napiše kontraverzni članak u kome je UGG čizme “počastio” nadimcima poput “Kurvetina na kvadrat” i “Studentkinja fuksica”. Prema autoru ovog teksta, na osnovu obuće koju dama nosi možete prepoznati da li ima silikonske implante u grudima, broj njenih partnera ili to da li boluje od seksualno prenosivih bolesti.

RVA magazin, koji sebe opisuje kao magazin “koji u potpunosti prati mladalačke trendove i progresivne ideje”, objavio je tekst Brita Sebastijana 20. januara. Kao što možete da pretpostavite, tekst je uklonjen, ali vešti i brzi internetski moljci su tekst u međuvremenu skinuli i “sačuvali od zaborava”. Ipak, s obzirom na količinu prostakluka, odlučila sam da ga ne objavim.

3 thoughts on “UGG čizme i jedan kontraverzni novinski članak”

  1. ne mogu da verujem kakav k***n od novinara. pa sta sad ako ja nosim UGG cizme to znaci da sam laka riba. ovakvu glupost u zivotu nisam procitala.

  2. Koji imbecil?! Poznajem devojku,koja je imala 2 muskarca u zivotu. Ima brak sa drugim i dete i ima pet pari ugg cizama. Ali znam i devojku,koja je bila sa vise od dvadeset muskaraca,pa ih isto tako nosi. OMG…koji debilni nacin zakljucivanja.

Comments are closed.