Udobna obuća za trudnice – tvoja otekla stopala će ih obožavati

Nijedan priručnik o trudnoći (bar ne oni koje sam ja pročitala) nisu imali uputstvo šta raditi sa oteklim stopalima i gde naći obuću koja je zaista udobna. Buduće mame sada imaju razloga da odahnu zahvaljujući patikama za trudnice. Proizvođač je, nama malo poznati, New Life Shoes iz Sjedinjenih država.

Kao što vam svaka majka može reći, otekla stopala nisu šala. Stopala otiču zbog zadržavanja vode, bole zbog toga što moraju da nose veću težinu tokom dana i sama ideja saginjanja kako biste obuli cipele posle 30. nedelje izgleda realno kao i izjave političara tokom predizborne kampanje. New Life Shoes su dizajnirane prema uputstvima pedijatara kako bi pružile udobnost i podršku i prilagodile se vašim stopalima uz pomoć “Z-fit sistema” koji vam omogućava da jednom rukom pritegnete patike.

Patike imaju i 5 jastučastih slojeva koji su zaduženi za dodatnu udobost. Ovih 5 slojeva možete dodavati ili skidati u zavisnosti od toga koliko meku ili tvrdu podlogu volite. I to nije sve, slojevi su napravljeni od rastezljivih materijala, u skladu sa osnovnom idejom ovog para obuće.

Da li izgledaju dobro? To je diskutabilno. Meni se ne sviđaju, mada mislim da će većina trudnica žrtvovati stil (bar do određene granice) zarad udobnosti koju pružaju ove patike.

Šta mislite, devojke? Da li biste ih vi nosile?

2 thoughts on “Udobna obuća za trudnice – tvoja otekla stopala će ih obožavati”

Comments are closed.