Sportske čarape

Bez obzira kojim se sportom bavite (izuzev možda plivanje), udoban par čarapa vam je  neophodan uz adekvatnu obuću. Problem je, međutim, kako odabrati pravi par kada toliko opcija i izbora imate. Rešenje je jednostavno, ukoliko su vam neophodne modrne nazuvice u kojima će vaša stopala biti prezadovoljna. Reč je o novom modelu Adidas Climacool X No. Dizajnirane su za sportiste, pre svega mogu se koristiti u različitim sportovima, a pri tome hlade vaša stopala i upijaju sve mirise. Na taj način, prsti ostaju suvi i sveži, bez mogućnosti pojeve infekcija. Osim toga, ojačane su na spojevima, naročito oko prstiju i na peti, pa se posebno preporučuju za sportove koji uključuju upotrebu lopte. Za sada se prodaju samo u drečavo zelenoj boji, a pakovanje sadrži dva para. Uskoro se očekuju i u našim radnjama.

 

Iako je još uvek leto, to ne znači da se ne treba opremiti za kišne i zimske dane. U tom slučaju, treba da razmislite o Armour Camo Snowboard čarapama, koje su savršene za zimske sportove, ali mogu poslužiti i za fudbal. Napravljene su od kombinacije akrilnog, poliesterskog i spandeks materijala, a pri tome su udobne i ne ograničavaju kretanje. Proizvedene su po najsavremenijoh tehnologiji koja uključuje zaštitu od razvoja mikroba po stopalima, upijaju mirise i poseduju strateški raspoređene jastučiće koji apsorbuju udare. Osim toga, ojačane su u predelu svoda stopala kako bi se umanjio zamor. Cena je oko 20 $, a očekuju se na jesen u našim prodavnicama.

 

Ukolilko volite da trčite, onda je Adidas Team Speed pravi izbor za vas. Osim što su udobne, dizajnirane su tako da ih je prijatno nositi i po vrućini. Kao i prethodni model, i one imaju sposobnost upijanja znoja i neprijatnih mirisa i strateški rapoređene jastučiće koji apsorbuju udare. Kao što vidite, imaju neverovatan geometrijski dizajn sa živom paletom boja, tako da ćete se njima sigurno biti uočljivi, bilo da ste na terenu ili zatvorenom prostoru. Cena je oko 20$.