Skupo i otkačeno: Isabel Marant patike su namenjene za odabrane

Tracee Ellis Ross, ili mnogima poznatija kao Gloria Parkes iz CSI: Crime Scene Investigation, predstavlja nam luksuzne Isabel Marant “Bobby” crne patike izrađene od prevrnute kože, koje predstavljaju deo kolekcije za leto 2012. A kako bi pokazali da i bogati umeju da se dobro zabavljaju, kreativni tim brenda iz Francuske odlučio se da izbegne onu staru izreku, “seks prodaje sve”, i da predstavljanje patika izvrši na jedinstven način. To nimalo ne čudi, imajući u vidu činjenicu da su modni kritičari Isabel Marant odavno okarakterisali kao “hipi šik”.

Ako se nadate da ćete imati prilike da ih kupite, moraću da vas razočaram. Ne samo da je serija ograničena, već je i rasprodata. Tako da vam ostaje jedino da uživate u ovim neobičnim i veoma skupim patikama.

Ukoliko su vam se Isabel Marant Bobby učinile neobično poznatim, setite se prelepe Beyonce i njenog spota Love On Top. Pevačica se odlučila upravo za ove patike. U pitanju je prošlogodišnji model, ali veoma sličan. Uostalom, pogledajte slike i prosudite sami.

A kako se vama sviđaju ove crne duboke ženske patike? Da li biste ih kupili da vam se pruži prilika (i da imate pare)?