Popularni ženski modeli patika

Converse patike

Sa ovim bojama biste pomislili da je ova kolekcija namenjena isključivo z aprolećne dane. Ali grešite. To su Converse modeli koji su se našli u prodaji tek od juna meseca i mogu se nositi i početkom jeseni. E sad, kako je već jesen stigla, a dani topli, složićete se da su trenutno i one suvišne. Kao što nositi  sa različitim odevnim kombinacijama i bojama, gotovo da će se svaka uklopiti. Uzgred, odlično idu i uz suknju, pa iskoristite vreme dok još možete.:)

Nike model

Jedan jedini i neponovljivi, ili samo moj najdraži brend. Reč je o Nike Canvas Blazer Pack, namenjen devojkama koje obožavaju modu. Dakle, svima.:) Iako smo navikli da brend donosi potpuno šerene i neobične modele (bar u zednje vreme), ovo su sasvim jednostavne i bele patike. Mogu se naći i u plavoj boji, mada ja definitivno preporučujem ove. Klasičan dizajn, ne previše upečatljiv i lako uklopljiv uz sve kombinacije.

Neobične patike

Savršena neformalna obuća za ove letnju sezonu. A mogu poslužiti i za jesenje dane. Ne samo da je u pitanju obuća sa platnom, već su na raspolaganju tri jarke boje, purpurna, tirkizna i narandžasta. Takođe su i veoma udobne, nema šanse da vam se ne svide. Osim toga, tkanje sa spoljašne strane je takvo da će vas potsetiti na staromodnu pletenu korpu namenjenu za piknik. Toootalno originalno i sjajan način da izrazite svoju jedinstvenu i ženstvenu stranu.

Prada patike

Ovaj model je za one sa malo dubljim džepom. U pitanju su Prada patike, koje su klasične, crne, napravljenje od veštačke kože. Jedini detalj koji ih ne čini toliko jednostavnim je krzno oko ogrlice, potpuno besmisleno po meni.Osim toga, deluju glomazno i ni malo ženstveno, da nisam pročitala pre bih pomislila da je reč o muškim patikama. U pitanju je jesenji model koji jedino ide uz uske tzv. cigarete farmerke. Mislim da ima i lepših i jeftinijih modela od ovog, ali sve je to stvar ukusa i izbora.:)

Adidas patike

Ukoliko vam treba obuća koja se može svakodnevno nositi , a ujedno odlično poslužiti za tenis, onda je to Adidas Barricade. Postale su popularne još od 2001. godine i posebno se preporučuju za sportske aktivnosti. Pružaju stabilnost i udobnost koja je svima značajna, a jastučići prisutni u đonu ublažavaju udarce. Takođe, poznate su po trajnosti, ali i po svojoj glomaznosti i težini koju rekretivci ističu kao manu. Na vama je da odlučite.

5 thoughts on “Popularni ženski modeli patika”

    1. U pitanju je model patika koji se prosle godine (kada je ovaj tekst i objavljen) pojavio u Sjedinjenim Drzavama i to na njihovom Top Shop-u. Dakle, nisu u pitanju “markirane” patike. Cena im je bila 50 dolara, a vise ih nema u prodaji.

Comments are closed.