Pet futurističkih Reebok modela

Ukoliko su Reebok patike vaš prvi i možda jedini izbor, treba da proverite nove modele. Neki od njih su po malo neobični, neki i ružniji, ali verujem da za svakog ima po nešto. Reč je o jesenjim modelima, pa će neki od njih i popraviti vaše raspoloženje u onim sumornim, kišnim danima.

Reebok Chi-Kaze “Basquiat

Duboke, totalno otkačene patike. Morate priznati da ne bi svako imao smelosti da ih obuje. A verujem da bi svako rekao da su simpatične, nekako podsećaju na stripove. Jednobojna garderoba ide uz njih kako ne biste ličili na papagaja.

Verbal x Reebok Pump Fury HLS

Hmm, šta reći sem da biste u njima izgledali kao da ste sa druge planete. Meni se ne dopadaju, ali sam uverena da ima i onih koji ne dele mišljenje sa mnom. Očekuju se u septembru, a kolekcija je ograničena.

Reebok Twilight Zone Pump

Grozno! Cena im je oko 120 $, a ja ih ne bih nosila ni da mi poklone. Boja im je fenomenalna, ali djon je očajan, vrlo upadljiv. Inače, ovakav model se mogao videti ’80-ih.

Reebok Zig Escape

Pravi jesenji model koji se može nositi i po kiši. Djon je fleksibilan i mogu se koristiti za rekraciju i trčanje. Totalno kul.

Reebok Insta Pump Fury

Ovo je, takodje, model koji je savršen za jesenje dane. Zbog crne osnove lako se uklapaju uz svu garderobu. Mana im je što su malo glomaznije.

 

2 thoughts on “Pet futurističkih Reebok modela”

  1. Reebok Insta Pump Fury – Ove patike sam imao, i nisu glomazne, savrsena patika…brzo se obuva i zuva, covek nema osecaj da ima obucu, sad bi kupio 5 pari da ih ima negde u Srbiji.

Comments are closed.