Osnove stila – 4 outfita za moderne devojke

Patike su bile i biće neizostavni deo svakog outfita. Ovde je nekoliko pregleda kako ih možete nositi i uz farmerke, ali i uz haljinice i suknje.

Outfit 1

Najjednostavniji i najlakši način da se skockate jeste da obučete sexy farmerke i džemper ili tuniku. Kao što možete da vidite, uz ove simpatične duboke patike odlično ide džemper u jesenjim nijansama. I beli bi poslužio, ali je neophodno i dodati neki detalj, poput marame ili lančića sa priveskom. Umesto toga, dovoljne su i minđuše poput alkica ili neke neobične boje, poput ovih tirkiznih.

Outfit 2

Iako, po pravilu, horizontalno postavljene pruge čini devojku punijom, to ne znači da ne trebate da ih nosite. Haljinice sa prugama su ponovo u modi, a već godinama unazad tu su i Police sunčane naočare. Ukoliko se odlučite za bele patike, vaš outfit je kompletan. Uz ovu kombinaciju bih jedino dodala kratku belu jaknu.

Outfit 3

Converse patike sa detaljima, kratak šorc i majčica…ko bi vam odoleo. Ukoliko se usuđujete da se izdvojite iz mase, pokušajte da ih kombinujete sa strukiranim blejzerom i farmerkama. Obavezno zavrnite rukave.

Outfit 4

Cvetne suknje su vrlo ženstvene i mogu poslužiti za večernji izlazak, ali uz letnje patike je možete nositi i u toku dana uz jednostavne i jednobojne košulje. Još bolje je varijanta ukoliko košulja može da se zaveže. Ako niste ljubitelj cvetnih dezena, uvek je dobordošla kratka tekstas suknja. Vrelo, nema šta.:)

Voliš izazove? Pošalji nam tvoje fotografije!

Sada kada si pokupila nekoliko ideja, voleli bismo da vidimo kako ti kombinuješ patike. Slikaj se u svojoj omiljenoj kombinaciji i pošalji nam fotografiju (ili više njih), zajedno sa tvojim imenom, školom/fakultetom koji pohađaš i opisom obuće i garderobe koju nosiš na [email protected]

Tvoju fotografiju ćemo objaviti na našem sajtu Patike.org. Jedva čekamo da vidimo šta si to pripremila za nas!

2 thoughts on “Osnove stila – 4 outfita za moderne devojke”

Comments are closed.