Obuća za pse

Ukoliko imate kućnog ljubimca, sasvim sam sigurna da se brinete i o njegovom/njenom outfitu kao i o vašem. Sve je više proizvoda za naše drugare, pa su tako i patike neophodne. Jedini problem može da predstavlja prevelika ponuda – proizvođači se svakodnevno takmiče ko će da izbaci bolji model, ali, bez obzira na konkurenciju i razne inovacije, nisu svi isti.

Neo-Paws patike za pse predstavljaju sam vrh ponude. Nemojte da vas izgled prevari i da pomislite da je suviše toplo za ovaj model. Mogu se nositi i leti i zimi.

Neo-Paws patike su napravljene od izdrživog najlona kroz koji cirkuliše vazduh, udobne su i fleksibilne. Ojačane su dvostrukom vrpcom oko zgloba, a ujedno imaju i neklizajući gumeni đon pa se savršeno mogu koristiti na plaži, u vodi (vodootporne su), na snegu. Osim toga, neklizajući đon ujedno ne ostavlja tragove, pa iz šetnje pas može nesmetano da protrči kroz kuću. Imaju i reflektujuću traku, pa su savršene za večernje sate.

Potrošači su veoma zadovoljni ovim modelom, posebno zbog neomatanog učešća psa u raznoraznim aktivnostima napolju i lakog kretanja na klizavim površinama. Pored toga, nisu preterano čvrste, pa nije potrebno prilagođavanje šape, a često se koriste i kod rasa koje imaju duže nokte, pa ne morate da razmišljete o grebanju. Najčešće se proizvode u crvenoj i plavoj boji.