Nike predstavlja Space patike za NBA zvezde II

Kao što sam nedavno obećala, sledi nastavak Nike Space kolekcije o kojoj sam nedavno pisala. Da podsetim, reč je o modelima koji su inspirisani svemirom, a prvu priliku da ih isprobaju imaju NBA igrači koji će ovog meseca zaigrati u Orlandu. Nastavak kolekcije čine još tri modela: Nike Dunk, Nike Flight One i Nike Foamposite One. Materijali koji se koriste su posebno prilagođeni profesionalnim igračima košarke, ali i sami ljubitelji sporta će imati prilike da ih isprobaju i uvere se u njihovu udobnost i kvalitet. Mada, nema najave da će se u skorije vreme pojaviti u prodaji kod nas.

Nike Dunk

Na prvi pogled i ne deluju kao da su patike za basket, već više za večernji izlazak uz neke fensi pantalone i majicu. Font koji se nalzi sa strane ih čini opasno kul, dok se sa unutrašnje strane nalaze supernova motivi…ipak je reč o kolekciji koja je inspirisana svemirom. Osim ove boje, prodaju se i zlatne i plave.

Nike Flight One

Mišje sive boje sa savršeno uklopljenim detaljima koji podsećaju na okrnjene delove Meseca. Lansirani su i modeli čiji detalji svetlucaju u mraku. Zaista, ko bi im odoleo?

Nike Fomaposite One

Kada bolje pogledate model, vidite da su dizajneri najviše bili inspirisani svemirom i zvezdama. Kao da su ¨prilepili¨deo galaksije za patike. Bez ikakve sumnje, Najk zaista ¨rađa nove zvezde¨.

A koji model je vama najprivlačniji?