Nike odevna kombinacija za jači pol

Svakog proleća se u SAD-u održava šampionat u basketu poznat pod nazivom March Madness. Povodom toga se objavljuju najnovije kolekcije sportske odeće i obuće, pa samim tim stiže i Nike kolekcija koja će se u narednih nekoliko nedelja pojaviti na tržištu. Prvo u SAD-u, a potom i širom sveta. Svaki komad kolekcije uključuje određen model patika koje su uklopljene sa određenom garderobom, što ne znači da se morate tako obući. Ono šo je važno napomenuti to je da je reč o ograničenoj kolekciji i patika i garderobe, pa ako vam je neki model zapao za oko, čim ga ugledate u radnji nemojte se puno dvoumiti.

Kombinacija crne i zelene boje kod Nike Air Huarache Basketball 2012 su odlične za basket, bilo da trenirate ili samo povremeno zaigrate. Uz njih možete nositi najobičniju belu majicu i šorc, a svi ostali detalji su vaš izbor. Ono što je neophodno imati uz ovakav model patika jeste košarkaška lopta.:) Ima ih i u kombinaciji crno-plava.

Nike Air Force 1 se mogu nositi i svakodnevno. Namenjene su za sunčane dane i od veštačke kože su. Kao što možete videti na slici, dovoljno je imati duks i šorc koji se lako uklapaju uz model, eventualno u istoj nijansi možete kupiti jaknu, ali nije neophodna. Ima ih i u drugim bojama, crvena, siva, bela. Osim toga, mogu poslužiti za trčanje uz crnu trenerku i duks ili za vožnju skejta. Izbor je na vama.

1 thought on “Nike odevna kombinacija za jači pol”

Comments are closed.