New Balance obuća za decu

Izbor  obuće za decu je neopisivo velik,  ne može se poreći široka raznovrsnost tako  slatkih patičica koje postoje.I verujem da ste uvek u iskušenju da za svoje dete odaberete najnoviju liniju obuće, što druge mame još nisu ugrabile i videle.:) Šalu na stranu, ako ste u potrazi za nekim kvalitetnim, a ekonomičnim modelom, možda biste trebali da uzmete u obzir šta New Balance ima da ponudi. Ako se vašem detetu ovaj brend dopadne od malena, sigurno će poželeti da ih stalno ima. Dečiji modeli svakodnevno pristižu, kako u različitim stilovima, tako i sa različitim cenama, pa naravno i sa različitim kvalitetom. I gotovo da uvek možete naći nešto što će se vašem detetu svideti, a opet nećete puno potrošiti.

Kada je reč o izboru obuće za bebe koje još nisu prohodale, možete povesti računa izgledu obuće (po vašem ukusu), ali i obratite pažnju na kvalitet, bez obzira što vaše dete nije prohodalo, stopalo se još uvek formira. Osim toga, možete izabrati jeftiniji model, neverovatno je koliko deca rastu u tom periodu i već za nekoliko nedelja takva obuća će biti tesna. Cena obuće za odojčad je od 2000 dinara do 4000dinara, ako govorimo o jeftinijim modelima, a cene variraju od jednog do drugog prodajnog mesta. Naravno, ako ste potpuno sigurni da se vašem detetu neće svideti ideja da ima obuću u tom periodu, onda je bespotrebno kupujete. Mada, izgled mališana je potpuniji sa patičicama, makar u svečanijim prilikama.  Kao što rekoh, izbor je zaista velik, a ne bi bilo loše da potražite patike sa različitim kul sličicama, poput Nodija, Vini Pua ili nekog njihovog omiljenog junaka iz crtaća.
Sumnjam da se vašem detetu neće dopasti neke šarene New Balance patike, a opet možete izabratii neke jednostavnije, mirnijih boja, nešto nalik obući za odrasle.

Prednost New Balance modela je u tome što se često ne pertlaju već su na čičak, što predstavlja olakšicu kod obuvanja i skidanja. Naravno i uz takvu olakšicu nemojte zaboraviti da na licu mesta proverite da li vašem detetu takva obuća odgovara. I budite spremni na to da ako se odlučite za varijantu sa čičkom, često će odlepljivati patike.:) Bez obzira na to što deca u tom periodu brzo rastu i razvijaju se, ne trebate uzimati obuću koja je nekoliko brojeva veća, već onu koja odgovara, a kad je preraste možete ih slobodno pokloniti nekome, svakako će biti očuvane. A možete je i sačuvati ukoliko planirate da imate još dece u budućnosti. U tom slučaju je bolje ne birati isključivo plave ili roze patike, već neutralne boje koje nose i dečaci i devojčice.

Neki od modela koje možete izabrati

New Balance KV574 idealan za mališane koji još nisu prohodali zbog šara i lakog obuvanja, mada neki od njih imaju pertle. Takođe su i kvalitetne, ali se ne preporučuju za prve korake. Mogu se naći u neutralnim bojama, poput sive, crne, ali možete naći i roze ili plave. Ovaj model se može naći i za nešto stariju decu, koja već uveliko trčkaraju.

Osim toga, popularan je i New Balance KO 502, koji se može naći po našim radnjama. Podloga je bela, dok je znak crne ili roze boje, ne pertlaju se i jednostavne su za održavanje.

I nešto jednostavniji i klasičniji model je New Balance KV 373, koji mogu nositi i deca i odrasli. Jednobojne su, od veštačke kože i ne pertlaju se. Model mogu nositi i devojke i momci.