Neverovatno gipka Miranda Kerr i Reebok EasyTone

Supermodel Miranda Kerr po ko zna koji put pokazala je svojim obožavaocima koliko je sexy… i savitljiva! U pitanju je kampanja kojom poznati proizvođač sportske opreme iz Sjedinjenih Država Reebok pokušava da održi korak sa konkurencijom. Moram da priznam da me ne čudi što su za potrebe kampanje angažovali jednog od najseksipilnijih Viktorinijih anđela jer Reebok-u i njihovom čedu EasyTone patikama ne cvetaju ruže. Naime, Reebok je prošle godine kažnjen od strane Savezne trgovačke komisije, najznačajnijeg tela za zaštitu potrošača u SAD, zbog tvrdnji o EasyTone patikama koje kompanija nije mogla da dokaže.

Pre Miradne Kerr, Reebok je u svojim kampanjama za EasyTone angažovao poznate lepotice poput supermodela Helene Kristensen i glumice Eve Mendes, kao i Kelly Brook.

Kako ne bi bilo sumnje oko toga da li je Miranda stvarno savitljiva kako što se može videti na slikama, ona je bez imalo ustručavanja pred novinarima demonstrirala šta sve ume. Naime, novi EasyTone ambasador je u Minhenu prilikom predstavljanja Reebok-ove kampanje pod nazivom Satisfaction (srp. zadovoljstvo), na oduševljenje novinara, obučena u pink sportsku majicu sa V izrezom i crne tri-četvrt helanke, podigla nogu iznad glave!

Da li će Miranda Kerr uspeti da povrati poljuljanju reputaciju, prosudite sami. Jedno je sigurno, njena guza izgleda savršeno, a da li će i vaša izgledati dobro ne zavisi od patika koje nosite već od gena, ishrane i vežbanja.