Muške čizme – jesenji i zimski modeli

Dok jesen nije sasvim prošla i dok nam se približava zima, nije na odmet pogledati najnoviju mušku obuću namenjenu za suve ali i hladne i snežne dane.

Nike sportska obuća

Najnoviji duboki i poluduboki modeli muških čizama već se mogu naći na policama radnji širom sveta. Potpuno jednostavnog dizajna i boja, savršeno se uklapaju uz sve odevne kombinacije. Dobro, ne baš uz one sasvim elegantne.:) Ono što je važno jeste da iako izgledaju masivno i glomazno, nisu takve, veoma su lagane i udobne. Imaju i sloj koji omogućava strujanje vazduha, omogućujućo koži da diše. A ni neprijatnih mirisa neće biti. Jedina mana (ako se može nazvati manom) jeste da su samo za jesenje dane, nisu vodootporne i tokom hladnih, zimskih dana u njima bi moglo biti neprijatno.

Nike LeeBron

Ovo je, takođe, jedan od novijih modela, koji je, za razliku od prethodnog, namenjen i za zimske dane. Interesanto je to da i pored toga što nose ime poznatog košarkaša, ova obuća nije ni nalik modelika kakvu sportisti najčešće nose na terenu. Ipak, to ih ne čini manje cool. Ne morate razmišljati kako će stajati uz neku jaknu ili pantalone, potpuno su crne, pa šta god da obučete, one će bit pun pogodak. Po malo robusnog izgleda, sa malo naglašenijim đonom, al’ kako su za zimske dane i bolje je da je stopalo malo iznad podloge.:)

Vunene ¨Starke¨

Interesantna, ali ne baš privlačna zimska obuća. Nisu u pitanju Starke, iako podsećaju, već je reč o Adidas Burton obući. Udruženjem dva brenda je nastala ova neobična obuća. Spoljašnost je nepromočiva, od tamne kože, dok je unutrašnjost ispunjena vunom i definitivno su tople. Ciljna grupa koju bi zanimali ovakvi modeli su upravo oni koji uživaju u zimskim čarolijama i vragolijama na snegu. Sa njima definitivno nije hladno. S’ obzirom da je plitka patika u pitanu, vodite računa gde gazite.:)

Punk i Rock modeli

Za sve ljubitelje roka, koji uz muziku vole i takav stil oblačenja, tu je jesenja obuća od antilopa i kože. Sve je u stilu kožnih jakni, čizmi, nitni i ludog provoda, a sve to donosi Diesel u saradnji sa Adidasom. Kao što možete pretpostaviti, takvi cool modeli se kod nas još uvek očekuju, a najavljuju se i visoke cene za njih. Ukoliko ste spremni da odvojite solidnu sumu novca, vredi ih imati, a potrajaće više sezona ukoliko ih budete nosili samo tokom suvih dana.


Radničke čizme

Čini li mi se ili su čizme koje se mogu kod građevinskih radnika, terenaca postale sve više popularne i za svakodnevno nošenje? To i ne čudi, ako uzmemo u obzir udobnost, kvalitet, trajanje. Iako su od antilopa, potpuno su prijatne i po hladnim danima, a savršeno se uklapaju uz široke pantalone sa džepovima, ali i širim farmerkama.

Vojničke čizme

Dobro prepoznatljive, ¨borbene¨vojničke čizme. Ako ste po malo buntovnik, onda ovaj model ide uz vas. Mogu se nositi u svim vremenskim prilikama, sjajne su, kožne i crne. Iznutra i nisu tako postavljene, pa povedite računa o izboru čarapa. Ono što im daje prednost jeste đon koji je neravan, pa ne klize.

4 thoughts on “Muške čizme – jesenji i zimski modeli”

  1. molim vas kako da kupim crne-Nike-cizme plitke 400×266 takozvane Nike LeeBron.44.broj i po kojoj ceni.Unapred zahvalan Stevo iz Raske.

Comments are closed.