Muška odevna kombinacija za tople dane

Ovo je jedna od mnogobrojnih kombinacija koje preporučujem za letnje dane. Naravno, mislim na šetnju uz obalu Dunava, Save ili neke druge reke. Kombinacija može poslužiti i za trčanje, rekreaciju ili jednostavno za odlazak po novine.Kačket i majica

Kačket pripada kolekciji Alisa iz zemlje čuda od New Era i predstavlja moderan dizajn. Namenjeni su muškarcima, mada ni devojke se ne bi mnogo dvoumile oko izbora zbog ludih printova koje sadrže. Bizarni karakteri ove bajke su svakako dobro došli, a ja sam iz gomile ponuđenih odabrala ovaj jer mi je najslađi. Ako živite u zemlji čuda ili se tako osećate, možda ovo jeste pravi izbor. Bela majica ima svojih prednosti. Osim što se lako kombinuje sa drugom garderobom, odbija sunčeve zrake, pa možete duže uživati u suncu (ako ste baš rešili da izađete kada je najtoplije), a pored toga se tragovi dezodoransa ili znojenja ne vide toliko. Run 365 majica se može nositi i u teretani ili za trčanje, lagana je i koža može disati. Kratkih rukava, od poliestera i prati liniju vašeg tela.

Adidas trenerka i New Balance patike

Dobro poznata Adidas trenerka sa tri pruge, deo odeće koji svaki muškarac ima ili bi trebalo da ima. Može poslužiti za jutarnje ili večernje sate ili kada je vreme promenljivo. Od poliestera je, crna, sa prepoznatljivim belim prugama i veženim logotipom adidas. Gornji deo se može raskopčavati, poseduje džepove i elastičnog je pojasa (što ne znači da treba da se ugojite).:) Lagana, udobna, prozračnog materijala, bukvalno nećete ni osetiti da ste je obukli. Patike New Balance MT580, noviji model koje se tek očekuje u prodaji. Minimalističkog izgleda sa kombinacijom crne i bele boje, lako se uklapaju uz različitu garderobu. Zelena boja je tu da ubije monotoniju, mada se očukuju i potpuno crni modeli.


Ovakva odevna kombinacija vam zaista može poslužiti za svaki dan, a vi ako imate neki predlog, slobodno dopišite.:) Ako se usudite da dodate i lanac, izgledaćete kao opasni momci iz kraja.;)