Merrell za celu porodicu

Već je odavno poznato da je Merrell jedan od kvalitetnijih brendova, a kada je reč o obući retko ko im je konkurent. Posebno ako govorimo o upoterebljenim materijalima, udobnosti i kvalitetu. Zato ih preporučujem za celu porodicu. Još je slađe ako naletite na isti model i svi se kompletirate.:)

Ženski modeli:

Merrell arctic fox pull

Ukoliko ste zimogrožljivi,  mislite da je zima strrrrašan vremenski  i brojite dane da prođe, vreme je da nabavite dobru obuću i nadmudrite ¨ledeno doba¨. Ovo je model koji bez problema prolazi kroz sneg i led, a od izuzetnog je značaja što ne klize. Gornji sloj od neoprena, presvučene su kožom, dok se ispod njih nalazi vodootporna membrana, ali to ne ometa kožu da diše. U samoj unutrašnjosti je uložak sa srebrnom, reflektujućom folijom za dodatnu toplinu, udobne su i ispunjene vazdušnim jastučićima. Nisu tako atraktivnog izleda, ne mogu se  tako lako nositi sa različitom garderobom, pa ako vam je to bitno, preporučujem da tražite nešto istog ili sličnog kvaliteta, a malo elegantnije.

Merrell arctic fox 6

Ovo je model koji je sličan ili čak isti kao prethodni. Jedina vidljiva razlika je to da su ove pliće. Imma ih u različitim bojama i vodonepropusne su. Napravljene su od istog materijala, tople, sa antimikrobnim slojem. Preporučuju se i za planinarenje.

Merrell katia

Od ženskih modela koje pretstavljam, Merrell katia su mi definitivno najdraže. Takođe su vodootporne, a malo su ženstvenije i mogu se nositi kako uz pantalone, tako i uz sportske haljine. Kao i većina modela poseduje antimikrobni sloj, dok sintetički, krzneni sloj pruža dodatnu toplinu. Vazdušni jastučići pružaju dodatnu stabilnost i udobnost. Za proizvodnju Katia modela se koristi ista tehnologija kao i za obuću za planinarenje.

Muški modeli:

Merrell thermo 6

Ovo je moj favorit, posebno ako govorim o izgledu modela koji je lako uklopljiv uz sve odevne kombinacije, skoro sve. Vodootoprne, ne klizaju i vrlooo su tople, provereno. Kod nas su u prodaji več enko vreme i u odnosu na kvalitet cena je sasvim odgovarajuća. Posebno što se mogu nositi više sezona. Ono što je možda mana jeste uži kalup, možete osetiti blaži pritisak u prstima i sumnjam da se one mogu sasvim razgaziti. Osim toga, dok ne razradite strategiju, često će se odvezivati. Ali ako tražite toplu obuću, koju možete više puta nositi, onda je definitivno ovo model za vas.


Merrell isotherm 8  

Veoma sličnog izleda i sastava kao prethodan model, samo za nekoliko hiljada skuplji. U nekim radnjama cene su približno iste. Takođe su za hladno i snežno vreme, sa antimikrobnim slojem i reflektujućom folijom koja pruža dodatnu toplinu. U odnosu na Merrell thermo 6 su nešto teže i glomaznije.

Merrell bergenz

Vodonepropusni model za ¨opasne¨momke. Ili samo obuća deluje opasno. Sasvim jednostavnog izgleda, ni malo glomazne, gotovo da ne poverujete da je reč o zimskoj obući. Gornji sloj je kožni i ručno su oblagane antimikrobnim slojem iznutra. Lako se održavaju i prilagođavaju vašem stopalu.

Dečiji modeli:

Merrell chameleon 4 Z-Rap

Pa, uz mamu i tatu i detetu bist etrebali da birate Merrell modele. Chameleon je prilagođen potrebama vašeg deteta, ne klize i lako se obuvaju. Mogu ih nositi i dečaci i devojčice i ima ih u različitim bojama. Gornji sloj je od antilopa, pa ako želite da ostane u što boljem izdanju, uz njih uzmite i sredstvo za održavanje antilopa po snežnom vremenu. Ispod njega su vodonepropusni slojevi, kao i antimikrobni. Još jedan od modela koji se prilagođava stopalu. Đon je gumen, ali ne ostavlja tragove.

Merrell moab polar strap

Ovo su čizmice za uživanciju u zimskim čarolijama. Tehnologija proizvodnje je ista kao kod modela za planinarenje, znači da nema greške ako izaberete baš njih. Veoma su fleksibilne i udobne i lako se obuvaju. Ljubičaste trake su od antilopa i treba da se zaštite sprejom pre upotrebe, posebno kada napada sneg. I kod ovog modela je đon gumen i ne ostavlja tragove po parketu.

 Merrell wildernes  origins

Zimske cipelice savršene za odlazak u školu i nazad. Naravno, mogu se i nositi za igru pošto su fleksibilne i udobne iako ne ostavljaju takav utisak. Osim što su vodonepropusne, iznutra imaju sloj koji ih čini toplijim, kao i vazdušne jastučiće koji dodaju stabilnost. Mogu ih nositi i devojčice i dečaci.

8 thoughts on “Merrell za celu porodicu”

  1. Merrell arctic fox 6 je ubedljivo moj favorit. Po izgledu, kvalitetu i udobnonosti… nema konkurencije. Extra su

  2. Zanimame gde mogu da kupim u Srbiji Merrell thermo 6 ili Merrell isotherm 8 i koja im je cena?
    pozz

  3. Pozdrav!

    Nekada sam ih kupovao u Avangardijinim radnjama, sad ih vise nema. Ceo sam Beograd preceljao i ne mogu ih naci. Da li znate gde se mogu kupiti Merrell patiki (ne cizme)?

    1. U Immo centru je jedan Outlet na spartu i tamo sam vidjala Merrell patike. Na žalost, nemaju ni veliki izbor modela ni brojeva.

Comments are closed.