Matursko veče: Tvoji roditelji ne moraju da bankrotiraju

Matura se opasno približila a roditelji su ti švorc? Haljina koja ti se sviđa je preskupa? Misliš da su štikle od 15cm ionako izum muškaraca koji previše gledaju filmove sa oznakom 18+? Ne brini, nisi jedina!
U poslednjih nekoliko godina proslava maturske večeri (bez obzira da li se radi o maloj ili velikoj maturi) se pretvorila u neukusno dokazivanje i pokazivanje bogatstva. S obzirom na totalno poremećeni sistem vrednosti u zemlji, to i ne čudi mnogo. Međutim, to ne znači da i ti moraš da posustaneš pred tim smešnim trendom i pogaziš svoje ideale.

Bez obzira što proizvođači i prodavci žele da te ubede u suprotno, nekoliko godina nije bilo velikih promena u modnim trendovima. To drugim rečima znači da uvek možeš da pozajmiš haljinicu ili suknjicu i uz malo kreativnosti postaneš sama svoj dizajner i krojač i stvoriš nešto neponovljivo. Šljokice i bedževi su samo neke od ideja – uz malo kreativnosti sve je moguće.

A na nogama? Starke! Nebitno da li su stare ili nove, starke su odličan izbor za maturu. Mnogi pričaju, a malo njih se odluči na ovako „odvažan“ outfit – razlog više da se odlučiš baš za tu kombinaciju. Dobro se slažu sa haljinama raznih boja i krojeva i neverovatno su udobne. I to nije sve, Converse All Star patike su popularne već godinama i to zbog njihove jednostavnosti. Upravo ta jednostavnost ih čini idealnim za kreativne ruke. Šljokicama nije mesto na staroj torbi koju već godinama ne nosiš već na tvojim starkama. Naravno, ako si spremna da odvojiš više novca, Converse nudi gotovo rešenje u vidu patika specijalno dizajniranih za matusko veče koje će te zasigurno učiniti zvezdom večeri. Ali ako zaista želiš da budeš posebna, plus da uštediš, stare starke, šljokice, lepak i malo kreativnosti je sve što ti treba.

Šta misliš o kombinaciji patika i haljine za matursko veče? Da li bi se osećala bolje kada ne bi morala da nosiš bolne štikle? Ili misliš da to nije tako zabavno kao što ume da bude kada se središ mnogo više nego obično? Da li ti je žao što se nisi odlučila za ovu varijantu za tvoje matursko veče? Jedva čekam vaše komentare!