Luksuzne dukoke ženske patike za super trendi proleće 2012

Vaš omiljeni modni blog vam danas donosi kolekciju luksuznih patika koje će vam pomoći da se i ovoga proleća osećate i izgledate odlično. Od danas reči glamur i patike mogu da se nađu u istoj rečenici.

Patike odavno više nisu rezervisane samo za sportiste, a proleća 2012, zahvaljujući vrhunskim svetskim dizajnerima, dobijaju potpuno novi izgled koji sportskoj eleganciji daje novo značenje. U ovoj obući ćete jednako dobro izgledati bez obzira da li ste tinejdžerka ili direktorka velike kompanije.

Giuseppe Zanotti je jedan od pionira redizajniranja dubokih patika eksperimentišući sa tigrastim printovima, rajsferšlusima i drugim interesantim dodacima. Međutim, čini se da i ostali brendovi pokušavaju da uhvate korak sa novim trendovima. Ne bi bilo fer ne spomenuti modne kuće kao što su Lanvin, Jimmy Choo i Mason Martin Margiela koji su, takođe, odličili da za za proleće 2012 izbace nekoliko pari glamuroznih patika.

Poznavaoci modnih trendova iz sveta sportske opreme i patika znaju da su Converse i Adidas među liderima i da nas svake sezone iznenade nečim potpuno novim i neočekivanim. Pored šljokica i perlica tu su i metalik boje koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Savršene za one koji žele da budu primećeni, i isto toliko ne-savršene za one koji žele da se utope u masu.

Zapamtite, uspeh je zagarantovan samo ukoliko dobre patike ukombinujete sa dobrom garderobom i jednako dobrim, pozitivnim stavom.

1 thought on “Luksuzne dukoke ženske patike za super trendi proleće 2012”

  1. Zanimaju me ove patike iz Adidas Originals. Tražila sam ih na internetu ali nemogu da ih pronađem. znate li gdje ih mogu kupiti? iz BiH sam 🙂

Comments are closed.