Lude letnje kolekcije

Kao što naslov kaže, što luđe-to bolje i popularnije. Takvi su Keds modeli za koje bi neko i rekao da su simpatični, dok drugi da su čist promašaj. Ukoliko niste znali, Keds je brend iz SAD-a koji je poznat po patikama sa gumenim đonom, a postoje još od davne 1916.godine. Možete da primetite da su u pitanju platneni modeli namenjeni za suvo vreme, a dizajn je različit. Od šara, pruga i tufni. Ukoliko i izaberete neki od Keds modela, jasno vam je da je neophodno nositi jednobojnu garderobu. U suprotnom, izgledaćete kao papagaj.:)

Dalje, Keds pruža i inovativne modele za sve ljubitelje (da ne kažem zavisnike interneta). A kad bolje razmislim, ko nije?:) Uz Smartphone, online društvo je uvek uz vas, a uz ovakve patike jasno stavljate do znanja koje je vaša omiljena internet stranica, servis  ili društvena mreža, bilo da je Facebook, Twiter, YouTube, Wikipedia ili nešto sasvim četvrto.

Vans obuća kao da je stvorena za Dan zaljubljenih ( za one koji slave), ali su savršene i za one koji su tokom cele godine zaljubljeni. Kao što vidite, reč je o letnjim patikama od sintetičkih materijala koji su puni srculenca, crvena, roza, bela, plava…sve su to boje koje su sjajne za prolećne, sunčane dane.

Ako niste ljubitelj gmizavaca, preporučujem da ovaj par patika i ne gledate. Takođe je u pitanju Vans brend i ovaj put predstavlja Rattlesnake patike, koje (kao što ime kaže) imaju šare zmije- Sa unutrašnje strane se nalazi i sličica zmije, dok je spoljašnost vrlo živopisna i po malo ružnjikava. Na žalost (ili na sreću), moguće je da se neće naći na našem tržištu pošto je proizvedeno svega 200 pari.

 

9 thoughts on “Lude letnje kolekcije”

Comments are closed.