Kombinacija za trčanje – samo za prave muškarce

Ko kaže da muškarcima nije bitno kako izgledaju i kako se oblače? Onim pravim, sigurno je važno. Možda im je manje stalo, nego nama devojkama, ali i mi volimo kada momci vode računa u sebi. Ukoliko se prepoznajete u ovome, evo par saveta kako se obući za odlazak na trčanje ili već neki drugi način rekreacije.Y-3 jakna

Y-3 jakna je svakako tu kada je hladnije vreme, ali i ukoliko ste rešili da uz trčanje skinete koji kilogram. Naime, reč je o sintetičkim materijalima i prilikom trčanja vaš torzo će imati utisak da je u sauni, pa ako imate ¨šlauf¨umesto ravnog stomaka, svakako savetujem da se opremite.

Nike majica i šorc

Majica plave boje, Dry-Fit 60% pamuk, 40% poliester, odlična je za trčanje. Tragovi znojenja se neće videti jer je upravo napravljena tako da upija znoj, ostaje i suva i lepa.:) Ujedno je i atraktivna, naglašava vaše mišiće. Nemojte je nositi ako niste spremni da osetite poglede devojaka na sebi. Kada je reč o šorcu, takođe je reč i Dry-Fit materijalu, tako da ni sa njim nećete imati problem oko znojenja, a ujedno je i lagan, pa ga praktično nećete ni osetiti dok trčite. Pored crne, ima ih i u drugim bojama.

Nike Zoom Kobe V Blackout patike

Crno je sve.:) Ukratko tako možemo reći, mada Nike znak se svakako uočava. Model koji je namenjen za rekreativce, a ne za profesionalno trčanje. U svakom slučaju, lepo izgledaju, jednostavne su i mogu se kombinovati sa različitim odevnim kombinacijama, a ne samo kada se bavite sportom. Uskoro ih očekujemo po našim radnjama.