Kappa za devojke

Do nedavno bih rekla da je Kappa jedan od lošijih brendova, na osnovu tuđih iskustava, bar kada je obuća u pitanju. Međutim, menjam mišljenje jer sam se i sama opredelila za njihovu trenerku i više sam nego zadovoljna, cena i kvalitet su savršeni. Tako da, ovaj put devojkama savetujem potpuno sportsku kombinaciju, bar je za večernje sate, sada kada su vrućine.Kappa trenerka i patike

Trenerka je iz dva dela, od sintetičkih materijala pa je ne bih preporučila za trčanje. Naravno, za svakodnevne aktivnosti je odlična kao i za lagane šetnje.Kombinujte je sa crnom ili belom majicom. Mogu se sličniji modeli naći kod nas. Patike su isto Kappa k speed 6000, namenjene samo za suvo vreme, tako da ih po ovim vrelim danima možete nesmetano nositi.

Ray Ban naočare

Fore radi ili samo zato što ne volite da se mrštite, možete izabrati i Ray Ban naočare. Prvobitno su dizajnirane za američke vojnike, a sada je postao jedan od najpopularnijih modela i kod devojaka i kod momaka. Jedina mana im je veća cena, pa ako niste spremni da odvojite tu sumu, onda se naoružajte strpljenjem i uštedite parice bar za sledeću sezonu. Bežite dalje od pijačarskih.:)