Kangaroos spreman i za – 20 stepeni

Kangaroos Puffy Hi je aktuelan već nekoliko godina, a kada se uzme u obzir njihov kvalitet i pristupačna cena, to uopšte nije čudno. Moram priznati da na prvi utisak nisu delovale kao obuća koje je vodonepropusna i topla, a naročito nisam verovala da su namenjene za prave zimske dane. U njihov kvalitet sam se uverila prošle godine, kada sam čekala poslednji dan da obnovim zimsku obuću, pa me je katastrofalni sneg zatekao nespremnu.

I tako lutajući gradom, promrzlih i mokrih nogu, u potrazi za obućom kakvu sam zamislila da treba da nađem, naletim i na Kangaroos. Prvo sam promenila čarape (užasno su bile skupe, al’ je bilo bolje i to nego bosa) i pružila sam priliku čizmama.:) Jednom rečju: fenomenalno! A duplo su jeftinije od Nike čizama koje sam nedavno pominjala. Još ako nosite manje brojeve, sigurno su još jeftinije.

Ja sam se odlučila za crni model, zbog lakšeg kombinovanja sa garderobom, mada je izbor veliki. Osim toga, mogu biti savijene tako da se vidi krzno ili ih možete sasvim povući, ako biste da ugrejete veći deo lista. Kada je reč o kombinovanju sa garderobom, odlično idu i sa farmerkama, ali i sa haljinama i suknjama od trikotaže. Mada, na ovom minusu bih savetovala da sačekate malo sa haljinicama.:)

Kada je reč o udobnosti, nemam zamerki. Već sam pominjala da gotovo uz svu obuću imam i žuljeve, pa sam i sa ovima prošla kroz tu fazu. Srećom, niti je potrajalo, niti se ponovilo. Tako da jadnom razgažene su sasvim ok za kasnije nošenje.

Ona mala etiketa sa natpisom waterproof ne postoji, ali se uz kupljenu obuću dobija deklaracija koja garantuje vodonepropustljivost i možete ih reklamirati ako niste zadovoljni. Mada sam ubeđena da im nećete naći ni jednu manu. Toplina je izuzetno važna, a kada je reč o Kangaroos, dobijaju čistu desetku. Mogu se nositi i uz tanje čarape, jer uz termo varijante može biti i prevruće (izuzetak su ovih nekoliko dana, kada se najavljuju izuzetno niske temperature).

Đon je povišen i nazubljen, pa nema direktnog kontakta sa podlogom. To je još jedna prednost naspram mnogih modela koji se sada prodaju. Ne klizaju (mada to ne znači da ne trebate biti oprezni), tako da možete da uživate u zimskoj idili. Pertli nema, tako da je to još jedna olakšica da što pre izjurite napolje u šetnju, sankanje ili grudvanje.

Osim modela za devojke, tu su modeli i za klince i za muškarce. A definitivno bih preporučila svima. Ako ste se već opremili za ovu zimu, razmislite o kupovini ovih na kraju sezone. Možda vam se posreći i baš bude vašeg broja, dok je cena pristupačna za svačiji džep. I sama se dvoumim da li da na kraju sezone kupim još jedne koje ću nositi sledeće godine. Naravno, crne će poslužiti i za sledeću sezonu.:)

2 thoughts on “Kangaroos spreman i za – 20 stepeni”

  1. Ja imam ove u braon boji.Nosim ih vec 4 godine…malo su se pohabale ali 4 godine nije malo.Sto se tice toplote mogu reci slobodno da nikada nista toplije nisam obula a i extra su za kobinovanje sa graderobom.Preporucujem ih svima od srca. Jedina zamerka je da su malo teske, nekda oko nove godine kada imam puno posla znaju malo noge da zabole od tezine jer one imaju vise slojeva ispod tog rosteksa.

    1. Ja sam upravo kupila bijele savršene su… Samo me zanima da li se one mogu nositi i na helanke kao i na haljine i farmerme…Ja inace ne volim farmerke,a i ne nosim ih…?!

Comments are closed.