Kako kombinovati čizme sa haljinama i suknjama

Zašto toliko volimo čizme? Odgovor je sasvim jednostavan. Zato što ih obožavamo, kao i svu drugu obuću, a ujedno su i neophodne kada stignu hladni, zimski dani. Ipak, zimski dani nisu izgovor da se odreknemo haljina i suknjica, posebno kada postoji veliki izbor obuće koja se savršeno slaže, a ujedno može da nas utopli.

Sada su aktuelne duboke čizme, gumene čizme, čizme do skočnog zgloba. Kako god, ne možete promašiti. Bitno je da ne preterate sa mešanjem stilova i kombinovanjem boja. Na primer (mada verujem da vam ne bi ni palo na pamet), nikako nemojte kombinovati elegantnu haljinu sa glomaznim, teškim čizmama ili sa čizmama koje bi više išle uz motor.

Obratite pažnju na dužinu haljine ili suknje i usaglasite sa obućom. Ukoliko nosite duboke čizme, do kolena, dobro bi bilo da je haljina/suknja nekoliko centimetara iznad obuće tj. slobodno otkrijte noge.

Nemojte nositi čizme sa tankom štiklom i lepršavu haljinicu kada je napolju 15 stepeni ispod nule ili i poledica uz to.:) Izgleda smešno, osim ako ne ulazite u zatvoren prostor direktno iz prevoza.

Slobodno istražite nove stilove i boje. Jesen i zima umeju da budu tmurni, a vesele boje će ulepšati dan i vama i drugima.