Japanke i sandale na koje nismo navikli

Sa toplim vremenom pre se odlučujemo za sandale ili papuče. One su uvek u modi, a njihov izgled često govori o vašem ukusu. Međutim, u poslednje vreme popularni su i modeli neobičnog izgleda, pa čak i one ružne, ali praktične. Evo nekih ¨uvrnutih¨ sandala, japanki i papuča.

Ukoliko ste na dijeti, ne savetujem vam da imate ove japanke. Uvek ćete biti gladni.:) U pitanju su Burger japanke koje je dizajnirao Robert Tabor. Osim ovog ¨sočnog¨para, japanke mogu imati oblik špageta ili pite o višanja.

Za sve tinejdžere koji vole sport, a posebno skejt, tu su i sandale u vidu skejta koje su ručno rađene. Naravno, kraj njih morate poneti i neke rezervne, sem ako ne odlučite da se svuda tog dana krećete sa skejtom. S’ obzirom da su kožne i ručno rađene, retko ko ih može priuštiti.

Nisu samo patike te koje ¨pomažu¨u mršavljenju. Tu su i japanke izuzetno ružnog izgleda, ali korisnici kažu da su veoma udobne. Osećaj je kao da hodate bosi po pesku dok se stimulišu mišići butina i listova.

Slede Agile sandale ili patike. Lagane su, svega 350g teže, ujedno su praktične i udobne, a mogu se nositi i u vodi. Oldlična varijanta za vrele dane, a opet malo modernija od onih uobičajnih plastičnh papuča za plažu.

Ashiato su dečije japanke koje su namenjene za plažu, a ujedno se mogu koristiti kao igračka. Verujem da bi svakom detetu bilo zanimljivo da ih ima, jedina mana je što ih nećemo videti na našem tržištu. Osim što ostavljaju tragove psa, prodaju se i sa tragovima ptica i mačaka. Šteta što su namenjene samo za decu.:)

Skupa su vam pića na plaži? Onda pogledajte ove neverovatne Dram japanke u koje se može smestiti piće. Sigurno se pitate gde može da stane? Pa u đonu i ono što je prednost jeste da se piće ne greje. Jedina mana je što je zapremina ograničena.:)

Paolo Ullen, italijanski dizajner je prestavio novi model japanki. Ako za odrasle nemamo japanke koje ostavljaju tragove životinja, makar imamo one koje ostavljaju tragove u vidu natpisa. Jedan od popularnih jeste : ¨Who loves me, will follow me¨. Samo da se ne oseti prozvanim neko kome poruka nije namenjena.:)

Lanvin elegantne gladijatorke su sjajne za tople, prolećne dane, ali ovaj model nikako nije preporučljiv za vrele dane upravo zbog metalnog okvira koji ide oko zgloba. Može postati vrlo neprijatno.

Reef Brazil je popularan i poznat po proizvodnji japanki koje su praktične. Ovog puta je reč o obući zbog koje ne morate nositi torbicu na plažu. U đonu ima sasvim dovoljno mesta za osnovne stvari, poput para, ključeva ili kartica. Sjajno, ali nama devojkama je potrebno mnogo više prostora od toga koji japanke nude.:)