Japanke i sandale na koje nismo navikli – nastavak

Kao što sam već pominjala, papuče i japanke mogu biti interesantog i neobičnog izgleda. Mnoge od njih su i praktične više nego što možete zamisliti. Pa, da nastavimo sa ¨uvrnutim¨popisom.:)

Carven kolekcija je poznata po ružnjikavim, neobičnim modelima obuće, pa je takva i prolećna kolekcija za ovu godinu. Ukoliko vam nedostaju šare svih boja, onda je ovo obuća za vas. Osim ravnih sandala sa metalnim kuglicama, mogu se u kolekciji naći i one sa štiklom ili platformom. Ne zna se koje su groznije.

Sve devojke vole obuću, tačnije obožavaju. A ove Georgina Goodman ¨Love¨japanke su odličan okaz za to. S’ obzirom na cenu, ne može ih svako priuštiti, ali nije loše pogledati model i potražiti kopiju. Za ljubiteljke visokih potpetica postoji i takva verzija.;)

Rider japanke ni po čemu nisu neobične. Samo su vredne pomena. Bar zbog kvaliteta koji pružaju. Cena je oko 1000dinara, ali znate da ste se obezbedili za nekoliko sezona. Ima ih u različitoj boji.

Nike Remixed & Recut je nova generacija obuće koju je dizajnirala Nancy Wu. Kao što vidite, reč je o hibridu, kombinaciji patika i sandala za koju se previđa da će postati apsolutni hit ovog leta. Sjajna obuća koja se može kombinovati sa različitom garderobom. I nisu tako neobične kada ih malo bolje pogledate.

Ove ružnjikave papuče su namenjene za plažu, a ujedno mogu poslužiti kao mini novčanik. Dovoljno za jedno pivo.:)

Kada je dizajnirala ove sandale, Beatrice Valenzuela je mislila samo na jedno: udobnost. Koliko su zaista udobne, ne bih mogla da potvrdim, ali sam sasvim sigurna da su jeziiivo ružne. Odlična obuća ako želite da neko pomisli da ste beskućnik. U suprotnom, lepo ih je sa slike gledati.:)

Reč je o konceptu koji nije u prodaji. U pitanju su papuče koje su proizvedene od recikliranih materijala i koje obećavaju udobnost. S’ obzirom da su ¨zatvorene¨sa svih strana, pitam se koliko se zaista može pričati o udobnosti.

Model koji nam je već poznat. Japanke sa ¨tajnom¨pregradom u đonu gde možete smestiti ključeve, novac, kreditne kartice. Bar imaju malo više prostora u odnosu na prethodne modele koje sam pominjala.

Metal Detector papuče su namenjene avanturistima koji vole da pretražuju po plaži. U paketu su uključene i baterije koje se kače uz list, a preko bakarnog kalema su povezane za papuče. Sa njima ćete sigurno biti zapaženi.

Slika sasvim dovoljno govori. Osim što su udobne, posebno za pete, na plaži ove japanke mogu poslužiti da ostavite piće i da ne mislite hoće li se srušiti. Sjajne su.