Ispalio me za maturu! Ne brini, Converse je na tvojoj strani

Šta obući i s kime ići, dva su osnovna pitanja koje muče maturantkinje ovih dana. I taman kada si odlučila šta obući za maturu, drugo veliko pitanje dobija na značaju: Ali koga, zaista koga odabrati za pratioca? Još gore: Šta ako te odbije?!

Converse i Elizaveta, pevačica iz Los Anđelesa, ne samo da imaju rešenje za ovu nezgodnu situaciju, oni pomažu maturantkinjama da se dobro zabave uprkos svemu. U muzičkom videu snimljenom za pesmu “You Said No to Prom”, malena pevačica/pijanistkinja/gitaristkinja nosi duboke starke dok peva dečku u koga je zaljubljena, a koji je odbio poziv da bude njen pratilac za matursko veče.

Zanimljivo je da Elizaveta nikada nije otišla na svoje matursko veče jer je u to vreme putovala. Međutim, kao i sve devojke, ona je itekako osetila gorak ukus koji ostaje kada te neko ostavi.

Elizaveta, koja je rođena u Njujorku, odrasla u Moskvi, otišla je od kuće u svojim tinejdžerskim godinama kako bi pronašla svoje mesto u svetu muzike. Maturirala je u Južnoj Kaliforniji gde je izučavala operske nastupe.

Ali kako se Converse našao u celoj priči? Facebook, naravno!

“Dodao me u listu prijatelja”, rekla je Elizaveta. Mislila je na direktora marketinga iz Converse-a. “Poziv da uradim video me nimalo nije iznenadio, pošto i sama nosim ove patike još iz tinejdžerskih dana”.