I patike mogu da budu seksi? Saznaj šta ON misli o tvojoj obući

Drage moje, kao što znate, u subotu sam pisala o simpatičnim odevnim kombinacijama za proleće koje pristaju većini devojaka. Zahvaljujući ovom članku u proteklih 5 dana sam počela da razmišljam o tome kako momci doživljavaju svaku od tih kombinacija. Dobro ste pročitale, oni itekako obracaju pažnju na to šta nosite, a posebno primećuju vašu obuću.

Kako bih zaista saznala šta se to muškarcima vrzma po glavi kada prodete pored njih, okupila sam nekoliko drugara i postavila im jedno jednostavno pitanje: Da li devojka može da izgleda seksi u patikama?

Sportski izgled

Moj 31-godišnji drugar iz Novoga Sada koji se bavi dizajnom internet sajtova kaže: “Patike, ne hvala!” On, kao i ja, voli devojke u štiklama. Medutim, tokom razgovora se otvorio. “Kada malo bolje razmislim… Devojka iz tvog pitanja nosi patike za trčanje i pomalo se oznojila, a nosi i veoma mali crni šorcić? To mi se sviđa.”

Rokerka u srcu, pankerka u duši

Moj 23-godišnji drugar sa fakulteta kaže: “Ja ne mogu da odolim devojkama u dubokim starkama i isečenom teksas šorcu… Ili bez njega (smeh). To je fenomenalna kombinacija za grad.”

Još jedna varijacija ovog stila: “Duboke starke i mini suknja”. Tako misli moj 24-godišnji drugar iz Beograda, inače barmen. “Pankerski, ali opet seksi – nešto slično popularnoj kombinaciji UGG čizama i suknji o kojoj baš i nemam neko lepo mišljenje.”

Tenis, tenis, tenis… Seksi tenis!

Pošto mi se svideo prethodni odgovor mog 24-godišnjeg drugara, pitala sam ga da prokomentariše i kombinaciju sporstke suknjice i patika za tenis: “Da, definitivno da!” (Pretpostavljam da je Ana Ivanović zaslužna za popularizaciju ovog izgleda).

Četvrti ispitanik – 30-godišnji akademski tip – kaže da on takode voli kratke sportske suknjice u kombinaciji sa patikama za tenis. “Te suknjice su baš seksi, noge su u prvom planu, a patike pokazuju da nije iskompleksirana.”

Uske farmerke

Još jedan 23-godišnji kolega sa fakulteta kaže: “Uske farmerke i jednostavne duboke patike, to mi se sviđa. Ne bih devojkama preporučio sandale jer se ta kombinacija može videti svuda. Jednostavno je najbolje.”

Gradska devojka

Ovo je još jedna simpatična kombinacija sa uskim farmerkama.

Bogatašica je krenula u nedeljnu šetnju Knezom

32-godišnji drugar koji se bavi marketingom se slaže. “Plitke patike i mini suknja? Teško da će neko smisliti bolju kombinaciju.” On ne misli da je ovaj izgled rezervisan samo za studentkinje vec da odlično stoji i “uspešnim mladim ženama koje su se uputile u nedeljni shopping. Ovoj kombinaciji ništa ne bih dodao.”

Voliš izazove? Pošalji nam tvoje fotografije!

Sada kada si pokupila nekoliko ideja, voleli bismo da vidimo tvoju omiljenu kombinaciju. Fotografiju (ili više njih), zajedno sa tvojim imenom, školom/fakultetom koji pohađaš i opisom obuće i garderobe koju nosiš pošalji na [email protected]

Tvoju fotografiju ćemo objaviti na našem sajtu Patike.org. Jedva čekamo da vidimo šta si pripremila za nas!

4 thoughts on “I patike mogu da budu seksi? Saznaj šta ON misli o tvojoj obući”

  1. meni se najvise svidja ova kombinacija sa uskim farmericama. mada je trebala da stavi i neku maramu jos.

  2. miLLena (cool cIIca)

    Pa jedino kao Paris Hilton mi ovde izgleda OK. @-}– Mada su joj patike rrruužne do j…. Ove ostale su mi baaaaš smor. Možda ona što ste je nazvali gradska devojka. Ona je onako, coool su joj starke. Jel znate jel imaju takve ali sa srpskom zastavom? To bi bilo exttttra…

  3. Nema drugog foruma za ovo ali bih htela da pitam… Sta mislite o kariranoj kosuljici (preovladava crvena boja) crnoj mini suknjici i dubokim crvenim starkama za malu maturu. Hitno mi treba

Comments are closed.