Haljina ili suknja uz duboke patike – zašto da ne?

Možda više volite da nosite sandale i cipele sa visokom štiklom, ali složićete se da je nogama nekad potreban predah. Iako mnoge devojke smatraju da patike idu isključivo uz trenerku, eventualno farmerke, to je sasvim pogrešno. Moda pomera granice, pa i sa dubokim patikama možete izgledati ženstveno i seksi. Usudite se da prvi u društvu obučete haljinu ili suknju uz duboke, sportske patike i pokažite da to itekako izgleda dobro. Neke od primera odevnih kombinacija možete ovde naći, a dalje upotrebite svoju kreativnu stranu.

Najjednostavnija varijanta (koju smo svi navikli da nosimo) jeste nošenje patika uz obične farmerke i duks. To je više predviđeno za one dane kada nam i nije do sređivanja ili kada ste samo pošli do komšinice na partiju tračeva.:) Ali i takva kombinacija može lepo izgledati, ako uzmete tuniku sa kapuljačom uz neizostavne detalje poput narukvice ili nekog glomaznog sata.

Sledeća varijanta može poslužiti i za dnevni i za noćni izlazak, a podrazmeva i kombinovanje klasičnih komada odeće. Jedina razlika je u tome da je za odlazak na žurku neophodna i jača šminka (ali bez preterivanja). Kao što vidite, ovde su starke uklopljene uz kratku, crnu suknju, jednobojnu majicu i teksas jaknu. Ako je lep i sunčan dan, obavezne su i naočare. Neke od njih možete videti ovde.

Ovo je malo smelija, ujedno šik i urbana odevna kombinacija, posebno za večernje izlaske. Kombinacija uključuje sve detalje, od jakne sa kapuljačom, preko haljinice i helanki, ali u letnjim danima možete nositi i samu haljinicu uz patike. Eventualno, dodati teksas jaknu, umesto zelene, vojne jakne.  Neizostavan deo je ogrlica koja se ne mora slagati sa bojom patika, ali je potrebno da bude neobična i glomazna.

Voliš izazove? Pošalji nam tvoje fotografije!

Sada kada si pokupila nekoliko ideja, voleli bismo da vidimo kako ti kombinuješ duboke patike. Slikaj se u svojoj omiljenoj kombinaciji i pošalji nam fotografiju (ili više njih), zajedno sa tvojim imenom, školom/fakultetom koji pohađaš i opisom obuće i garderobe koju nosiš na [email protected]

Tvoju fotografiju ćemo objaviti na našem sajtu Patike.org. Jedva čekamo da vidimo šta si to pripremila za nas!

3 thoughts on “Haljina ili suknja uz duboke patike – zašto da ne?”

  1. jel jos uvek moze da se posalje slika? ja sam mislila ovih dana… pa ako moze javite. i koliko slika treba?

    1. Možeš da pošalješ. Stalno smo u potrazi za novim i zanimljivim kombinacijama, tako da će nam biti drago da vidimo tvoju. Što se tiče broja, dovoljna je jedna, ali ako želiš, možeš slobodno i više njih.

Comments are closed.