Gost autor: Deset najboljih patika za futsal

Danas za patike.org piše gost autor Stevan Kovač, inače odličan poznavalac sportske opreme, koji je ovom prilikom sastavio listu od deset najboljih patika za futsal. Pogledajte šta je to Stevan pripremio za nas…

10. ADIDAS SALA

Patike koje su lagane i jako savitljive, odlična ventilacija.

9. UMBRO AURORA

Lagane i jako pristupačne što se cene tiče.

8. ADIDAS COPA MUNDIAL

Najkavalitetnije patike koje se mogu naći u većini radnji za razliku od nekih drugih proizvođača. Prošivene, što garantuje dugotrajnost i napravljene su uglavnom za tvrdu podlogu. Odlična kvalitetna patika za ljude koji cene i znaju šta je dobro za njihovu nogu.

7. NIKE TIEMPO

Jako kvalitetne patike – govorim iz ličnog iskustva. Igrao sam u njima dve i po godine i samo su se malo izgulile, ali nigde nisu pukle. Igrao sam na raznim podlogama i stvarno su dobre. Jedina mana je težina.

6. Diadora Maracana IN

Još jedne od dobro izrađenih patika u kojima lopta ne kliza i ima se odlična kontrola, ali su teške i skupe.

5. JOMA Top Flex

Kompanija Joma pravi patike od najkvalitetnije kože i dugotrajne. Ovo je model kao Adidas Copa Mundial, odlično prošiveno i dugotrajno.

4. MIZUNO SALA 2 IN

Mizuno radi na udobnosti pre svega i kvalitetu patika. Ovo je savršen izbor za sve koji igraju u sali ili veštačkoj travi.

3. Munich G-3.5

Patike koje su namenjene za igru u zatvorenim prostorima, posebno dizajnirane za savršeno prijanjanje i udobnost. Imaju odličan gumeni đon za stabilnost na terenu.

2. Munich Continental

Još jedne patike iz ponude Munich X. Ako pratite futsal događanja videćete da većina prof. fudbalera nosi ove patike. Ova Španska marka napravila je patike od kengurove i goveđe kože što pruža izuzetan osećaj dok igrate u njima. Odličan gumeni đon za stabilnost i dobru kontrolu lopte, dok je prednji deo, tzv. špic, proširen. Jer svi znamo da je špic u futsalu najbolji i najjači udarac.

1. KELME STAR 360

Da li biste dodali/oduzeli neki model patika za mali fudbal sa ove liste? Komentarišite!

7 thoughts on “Gost autor: Deset najboljih patika za futsal”

  1. druze, gde mogu da se kupe ove Umbro Aurora Indoor Cup pomazi ako imas nekoga trazim ix vec duze vreme nikako da naletim na njix !

  2. TOP 10 je odlican ali bi bio mnogo bolji kada bi ga sacinjavale patike koje se mogu kupiti u nasim radnjama.

  3. E ovako, skoro sam kupio Kelme star 360 (110km-55eBL) u nadi da cu pronaci neke patike za beton. Jeste da nisu preporucene za to al dbr, kontam michelin platforma i jos par nekih dodataka. Nosio sam ih oko 10-ak dana, odigrao par sati prvog dana i pocele su se derati po djonu, (izdrzace oko 3-5 mj. max na betonu) dakle ljudi ne kupujte ih za beton. Ali u sali, imaju takvo prijanjanje da je to nevjerovatno, preudobne su, imaju zastitu od sirenje ko ima problema sa tim. Dakle, vrhunske patike.

    Da li neko zna sta da trazim konkretno koje patike za beton, neki realni model, samo ne Nike floroscentne i takve slicne…I da li ima nekih fora pri odabiru istih?

  4. Mizuno mozes naci preko neta,ja sam napravio listu patika koje mogu da se kupe preko intereneta,a sto se tice patika u nasim radnjama preporucujem Joma,Kelme,Adidas,Nike!Pozdrav

Comments are closed.