Duhoviti LeBron James i trofeji koje Liverpool NIJE osvojio

Manjinski akcionar fudbalskog kluba Liverpool LeBron James je već pokazao svoju ljubav prema klubu iz Engleske sa linijom slušalica. Ovoga puta košarkaš Miami Heat-a je otišao korak dalje sa posebnom Liverpool serijom Nike Lebron 9 plitkih patika.

Nažalost, kao i sportska oprema koju možete kupiti na buvljaku, ove patike su prepune grešaka. Uzmimo, na primer, đon koji prikazuje 18 pehara Premijer lige. Liverpool možda ima 18 titula, ali od osnivanja Premijer lige ’92. nijednom nisu završili na vrhu.

LeBron-ove nove patike su potpuno promašile znak koji prikazuje mistično biće na peti. To nikako nije poznata Liverbird koja predstavlja zaštitni znak grada Liverpool-a još od XIV veka. Kao što možete da primetite, ta “ptičurina” više liči na grifona. Razlog za ovakav dizajn se, navodno, krije u tome što Nike nema prava da koristi Liverbird dizajn jer ih je Adidas pretekao, pa su se zato odlučili za nešto “slično”.

Kako se vama sviđaju nove LeBron patike? Kako će da deluju na fudbalere Liverpool-a: Duhovito ili (de)motivišuće? Da li biste ih kupili? Komentarišite!

1 thought on “Duhoviti LeBron James i trofeji koje Liverpool NIJE osvojio”

Comments are closed.