Devojke, pripremite se za trčanje

Još jedna od nekoliko kombinacija koje bi mogle da posluže za odlazak na trčanje ili najobičniju šetnju, a da pri tome izgledate savršeno.

Nike kačket

Kao neizostavan detalj gotovo svake sporstske, odevne kombinacije, ide i kačket. Pa tako sa njim i počinjem. Može poslužiti tokom letnjih dana kao odlična zaštita od sunca. Prvom polovinom prošlog veka, kape i kačketi su samo zaštitnu svrhu imali. Sada to nije tako. Često se nosi kao modni detalj, čak i kada vodimo psa u šetnju ili šetamo gradom. Osim toga, ukoliko imate dugu kosu, sa kačketom ćete je ukrotiti. Najčešće su od pamuka, mada može poslužiti i od teksasa ili platna. Ako imate nameru da je nosite samo tokom trčanja, onda definitivno pamučna. Ovaj put sam izabrala crni, Nike, mada to može biti i druge boje ili marke.

Majica
Uz suknju koja je jednobojna, nesmetano ide majica koja je ili šarena ili jednobojna. Ovaj put sam izabrala sasvim običnu, belu, pamučnu majicu koja prianja uz telo i ističe figuru. Možete se odlučiti i za brendiranu majicu, poput Nike, Adidas, Puma.

Nike suknja

Novo za devojke. Nike suknja za trčanje. Mada se i svakodnevno može nositi. Dizajnirana je da oblikuje telo, ne odvraća pažnju, prianja i definitivno zavodi. Lako se održava, mašinskim pranjem a ujedno je i od sintetičkih materijala koji dobro upijaju znoj. Dry-Fit tkanina je odgovorna za udobnost i upijajuću moć, a tu je i široki elastični pojas, koji je podesiv. Osim toga, na zadnjoj strani se nalazi mali džep za odlaganje neophodnih stvari, poput vlažnih maramica. Međutim, potrošači su, na skali od jedan do pet, ocenili ovu suknju trojkom. Najčešće se žale na to da je prekratka i da se uz nju ne dobija i kratak šorc uz koji bi bile opuštenije. A da li vi mislite da je šorc neophodan?:)

Puma patike

I da bi kombinacija bila što jednostavnija (a i da ne bih samo birala Nike), pretstavljam Puma Bolt Faas 400, patike za trčanje. Deluju simpatično, a mogu se i svakodnevno nositi, baš kao i suknja. Kao i kod svih modela za trčanje i one se odlikuju udobnošću i adekvatnim prianjanjem uz zglob. Đon je ispunjen jastučićima i apsorbuju udar sa tla, a materijali omogućavaju koži da dise.