Adidas za NBA igrače…ili one koji se tako osećaju:)

Kao što i pretpostavljate nije Najk jedini koji oblači NBA igrače. Tu je i Adidas, koji je povodom godišnjice NBA dizajnirao novu kolekciju odeće i obuće koja je predstavljena početkom februara ove godine. U pitanju su najnoviji modeli koji još nisu izašli u prodaju. Inspirisani bojama Orlanda u kojima će se održati utakmice, kao i zalaskom Sunca, obuća je vatreno narandžaste boje ili su neki detalji u tim nijansama. Kako je NBA  All Star popularan događaj koji kombinuje sport, rekreaciju, zabavu i stil, to je odlična prilika za promovisanje modela popularnog brenda.

Osim obuće, tu su i dresovi u svim veličinama, a namenjeni i za istočnu i za zapadnu stranu, a namenjeni su i ženama i muškarcima. Pored narandžaste boje, tu su i tamno plava kao i zaštitni znak Adidasa – tri srebrne pruge koje sigurno neće proći neopaženo na terenu.  NBA igrači Dwight Howard i Derrick Rose će nositi narandžaste boje iz najnovije kolekcije, od toga Howard će obuti AdiPower Howard 2, dok će Rose nositi Adizero Rose 2.5.

Jedan od četiri modela koje je potpisao poznati košarkaš jeste Adizero Rose 2.5. To je ujedno jedna od najlakših obuća za basket, težine svega 350g. Pored toga što su lagane, poseduju materijale koji služe kao podrška i omogućavaju održavanje kontorole na terenu, dok GEOFIT memorijska pena obezbeđuje optimalnu udobnost, a ogrlica štiti od povreda skočnog zgloba.

Kada je reč o Adipower Howard 2, ne razlikuju se mnogo od prethodnog modela bar kada je reč o udobnosti i sigurnosti koju pružaju. Takođe, poseduju vazdušaste jastučiće, posebno na peti kako bi pružili adekvatnu udobnost. Najnoviji modeli su narandžaste boje, dok se stariji mogu naći u beloj sa plavim nijansama. Tek se od marta puštaju u prodaju, dok ćemo mi još pričekati na njih.:)

16 thoughts on “Adidas za NBA igrače…ili one koji se tako osećaju:)”

   1. Ocigledno su se nasi distributeri odlucili da bojkotuju patike koje tebe interesuju, tj. Adidas AR 2.0. Mada meni uopste nije jasno zasto jer je u pitanju, bar po mom skromnom misljenju, jedan od najboljih modela iz Adidasa ikada.

    Ukoliko imas nekoga u Americi, pa ti moze poslati, prosledi mu ovaj link.

 1. Mozete li mi reci da li su AdiPower Howard 2 izasle kod nas u prodaji,gde se mogu kupiti i koja je cena?
  Hvala vam unapred na informaciji…

 2. Mene interesuju adidas Angel wings, one sa krilima na obe bocne strane i ove kosarkaske isto. Javite mi kad izadju, molim vas…

Comments are closed.